Afspraak maken
Kies je soort afspraak 2/4
Oogmeting
Een oogmeting van 30 min. bij Oogwereld met standaard een Ooggezondheid Check is een totale controle voor je ogen. We meten je oogsterkte, kijken naar je gezichtsvermogen en screenen op oogproblemen. Daarnaast controleren we de gezondheid van je ogen om mogelijke aandoeningen vroegtijdig op te sporen.
Oogmeting en briladvies
Een oogmeting met briladvies van 60 min. bij Oogwereld biedt een uitgebreide evaluatie van je gezichtsvermogen. We meten nauwkeurig je oogsterkte en onderzoeken de gezondheid van je ogen. Vervolgens ontvang je deskundig advies over de juiste brillenglazen en monturen die passen bij jouw behoeften en stijl. Zo zie je scherp en zie je er geweldig uit.
Contactlenscontrole
Een lenscontrole van 30 min. bij Oogwereld omvat een grondige beoordeling van je contactlenzen. We controleren de pasvorm, lenssterkte en ooggezondheid. Indien nodig maken we aanpassingen voor optimaal comfort en prestaties. Onze snelle en nauwkeurige controle zorgt voor tevredenheid en gezonde ogen.
Eerste aanmeting contactlenzen
Een lensaanpassing van 40 min. is een zorgvuldig proces waarbij de juiste lenzen worden geselecteerd en aangepast aan de unieke behoeften van jouw ogen. Het resultaat is een helder en scherp zicht, met maximaal comfort en een optimale visuele ervaring.
Mijn afspraak
Oogwereld Mertens Leuvensestraat 1 3010 Leuven